Vårt motto: För samhällsansvar och livskvalitet – ”We Serve”

LIONS CLUB VALLÅKRA-RYDEBÄCKFörsta månadsmötet hölls i Brf Eddans föreningslokal

Årets första månadsmöte genomfördes måndagen den 9 januari i Brf Eddans föreningslokal på Ättekullagatan 6 i Helsingborg.

19 Lions hade hörsammat inbjudan från Lion Hans Holst som ordnade allt med hjälp av Ramlösa Södras Mia Pihl. Det var hon som lagat den goda soppan och ordförande Ulf Anderson som höll ett intressant föredrag om föreningen och dess aktiviteter.

Lion Hans Holst gladde sig åt julgransförsäljningens fina nettoresultat – förmodligen nytt rekord! Ett speciellt tack till LK Bengt Norstedt för smidigt inköpsavtal med leverantören och Lion Sture Jacobson för den uppskattade rapporteringen av dagsresultaten.

Lion Olle Larsson försöker få in en annons i HD för att få fart på försäljningen av konsertbiljetter. Bemanningslista delades ut och ansvariga med flera års rutin från tidigare konserter garanterade att allt skall fungera bra!

Februari månadsmöte blir ett studiebesök på Alfdex AB i Landskrona den 6/2.
Mars månadsmöte den 6/3 på Råå Värdshus med val av ny styrelse.

Lion Sune skickade en hälsning från vår Charter President Anders Nilsson som Sune träffade på ett 90-års kalas. Anders, snart 89 år, är ett bevis på att gamla Lions hänger med och går på kalas!

DG Bert Engström berättade om sitt engagerade liv som DG och nybliven pensionär och närmast blir det resa till Island och NSR Nordiska samrådsmötet inom Lions 19 tom 22 januari givetvis med Lady Åse.

Vid pennan och kameran: Sture Jacobson

Se fler bilder i BILDARKIVET


© 2010–2019 Lions Club Vallåkra-Rydebäck · Bg 606-5908 . e-post info@lionsvallakra-rydeback.se · webproduktion Sund reklam