Vårt motto: För samhällsansvar och livskvalitet – ”We Serve”

LIONS CLUB VALLÅKRA-RYDEBÄCK
Konsert med två föreställningar i Fjärestads kyrka

Söndagen 7 februari 2016 var det åter dags för Lion Club Vallåkra-Rydebäcks traditionella och uppskattade kyrkokonsert i Fjärestads kyrka.
Årets artister var HÅKAN BRINCK och St MIKAEL GOSPELKÖR.

Två fullsatta kyrkor och i Rydebäcks Byalags Nyhetsbrev (se utdrag nedan) kan man läsa om en ny succé för Lions Kyrkokonsert som ger vår LC möjlighet att hjälpa behövande i närområdet och internationellt.

Se fler bilder och lyssna på levande bilder i BILDARKIVET


Så här skrev Rydebäcks Byalag i sitt nyhetsbrev 12 februari 2016 efter konserten:

”Håkan Brinck och St. Mikael Gospelkör gjorde ingen besviken.
Med ett "tryck" som nästan lyfte taket i Fjärestads Kyrka så gick Håkan Brinck och den eminenta St. Mikael Gospelköre loss på Elvis Presleys repetoar av olika gospellåtar. Man ömseom lyftes till oanande musikaliska höjder och fick rysningar som när den mäktiga basrösten från Thomas Sjölander kom in. Håkan Brinck kan verkligen tolka Elvis på ett fantastiskt sätt. Det var en fantastisk upplevelse att vara där och avnjuta en bra och genomarbetad förställning som man ville aldrig skulle ta slut!!
Vi önskar också Lions Club lycka till med den kassaförstärkning som två fulla hus gav. Lions Club hjälper ju behövande i närområdet och internationellt vilket är mycket behjärtansvärt.”


Och så här såg affisch ut inför konserten:


© 2010–2019 Lions Club Vallåkra-Rydebäck · Bg 606-5908 . e-post info@lionsvallakra-rydeback.se · webproduktion Sund reklam