Vårt motto: För samhällsansvar och livskvalitet – ”We Serve”

LIONS CLUB VALLÅKRA-RYDEBÄCK

Härlig stämning under födelsekalaset i Bärslövs församlingsgård.

Höstens födelsedagskalas i Bårslövs församlingsgård

Den 3 oktober 2016 samlades 60 jubilarer som fyllt 75, 80, 85, 90 år eller mer under andra halvåret 2016 med anhöriga – inbjudna av Kvistofta församling och Lions Club Vallåkra-Rydebäck.

Från kyrkan deltog kyrkoherde Anna Eklund som hälsade välkommen med Martina Annerfeldt och Cecilia Holmstrand, diakoni, som skötte det praktiska med hjälp av volontären Gisela Möller. Den goda maten ansvarade husmor Eva Lindskog för med som vanligt lyckat resultat.

För underhållningen stod Bengt Oskarsson med artistnamnet ”Benkt Åscar”.

Kyrkoherde Anna underhöll livfullt med en historia om en fortkörande Porscheägare, men misslyckades med att få upp Lion Sture på dansgolvet (han skyllde på fel skor!)

Reinhard Pettersson 95 år var äldsta jubilar denna gång.

Från Lions deltog Claes Håkanson och Sture Jacobson som berättade om 17 Kyrkokonserter i Fjärestads kyrka med start år 2000 med Ingmar Nordström som artist och Lion Claes Håkanson som arrangör, därefter följde 11 år med Lion Sune Persson som arrangör med lyckade arrangemang! För detta fick Sune en BIG HAND av de församlade.
Numera sköter Lion Olle Larsson känd som ansvarig för Helsingborgs Lucia och KUL-I-JULI i Helsingborg varje sommar, som medlem i vår Lions Club.

Lion Sune Persson var bjuden denna gång av sin fru Gretha som fyllt år under hösten

Vid pennan och kameran: Sture Jacobson

Se fler bilder och ta del av lite av underhållsmusiken i BILDGALLERIET


© 2010–2019 Lions Club Vallåkra-Rydebäck · Bg 606-5908 . e-post info@lionsvallakra-rydeback.se · webproduktion Sund reklam