Vårt motto: För samhällsansvar och livskvalitet – ”We Serve”

LIONS CLUB VALLÅKRA-RYDEBÄCKKonsert med två föreställningar i Fjärestads kyrka

Söndagen den 1 februari 2015 var det dags för Lions Club Vallåkra-Rydebäcks traditionella och uppskattade kyrkokonsert i Fjärestads kyrka. Årets artister var Jessica Andersson, Magnus Johansson och Marcos Ubeda.

Två fullsatta kyrkor och i Rydebäcks Byalags Nyhetsbrev (se utdrag nedan) kan man läsa om Lions Club Vallåkra-Rydbäcks succé som gav ett rekordöverskott som kan användas till vår generösa hjälpverksamhet.

Se fler bilder och lyssna på levande bilder i BILDARKIVET


Så här skrev Rydebäcks Byalag i sitt nyhetsbrev 6 februari 2015 efter konserten:

”En succe för Lions Club!!
Söndagens föreställningar i Fjärestads Kyrka blev en formidabel succe för arrangerande Lions Club Vallåkra-Rydebäck. Enligt företrädare för klubben blev det ett rekordnetto som nu gör att man kan fortsätta med sin generösa välgörenhet inom olika områden. Kyrkan var till båda föreställningarna fullsatta till sista plats och de närvarande fick njuta av en koncert i hög musikalisk kvalitet med skönsång och mycket humor. Stämningen var hög med mycket skratt och glädje.
Det vill vi ha mera av!!”


Och så här såg affisch ut inför konserten:


© 2010–2019 Lions Club Vallåkra-Rydebäck · Bg 606-5908 . e-post info@lionsvallakra-rydeback.se · webproduktion Sund reklam